Jak smíchat tvaroh s máslem: Odpovídáme začátečníkům
Tvarohové pomazánky, náplně nebo krémy máme v oblibě pro lehce nakyslou chuť tvarohu, která jim dodává pikantní chuťovou složku. Míchání tvarohu s máslem může začátečníky potrápit a v tvarohu snadno zůstanou hrudky másla. Poradíme, jak tomu předejít.
Pokud do nich přidáváme máslo, mohlo by se stát, že se nám výsledný produkt srazí. Tomu můžeme předejít. Nejdůležitější je vyjmout máslo i tvaroh, případně ostatní suroviny včas z chladna, aby měly stejnou (pokojovou) teplotu. Se změklým máslem se také mnohem lépe pracuje.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak smíchat tvaroh s máslem
Postup je snadný.
- Do jednoduché pomazánky nebo náplně stačí změklé máslo rozmělnit vidličkou a vařečkou pak zapracovat do tvarohu.
- Do jemných pomazánek a náplní tvaroh s máslem utřeme hnětacími metlami nebo vařečkou v misce.
- V případě krému musíme být mnohem opatrnější, aby se nesrazil. Změklé máslo vyšleháme s cukrem do hladkého krému a po částech zašleháme tvaroh. Opatrně zašleháme i ochucení (kakao, rum, ořechy apod.).
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 12 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Komentáře