Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Sladká krupicová kaše v nás probouzí příjemné vzpomínky na dětství. Na talíři si ji sypeme skořicí nebo kakaem a zdobíme plátkem másla. Pohádka mládí - to je pro nás krupicová kaše. Milují ji děti a rádi si ji dají mnozí dospělí.
Nejlepší poměr surovin
Článek z magazínu
Odměřit krupici se vyplatí
Kulinářské tipy a triky Ukázat další tipy
Jak připravit krupici
Nejlepší krupicová kaše
Kaši pozvolna vaříme na mírném ohni po dobu 10 až 15 minut. Během té doby ji mícháme, jinak se kaše začne připalovat a budou se v ní tvořit hrudky. Hned po odstavení do kaše vmícháme plátek másla a můžeme ji chystat do talířů. Kaše ještě mírně zhoustne.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Můj játrový guláš
Přidáno před 6 hodinami

Vepřová kapsa plněná sýrem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami

Tvarůžková smaženka
Přidáno před 12 hodinami

Domácí špaldové nudle s tuňákem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami

Víkendová valašská kyselice
Přidáno 29. 3. 2023 21:00

Jednoduchá vaječná pomazánka s pažitkou
Přidáno 29. 3. 2023 18:03
Komentáře
Nejsou zde žádné komentáře.