Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Sladká krupicová kaše v nás probouzí příjemné vzpomínky na dětství. Na talíři si ji sypeme skořicí nebo kakaem a zdobíme plátkem másla. Pohádka mládí - to je pro nás krupicová kaše. Milují ji děti a rádi si ji dají mnozí dospělí.
Nejlepší poměr surovin
Mohlo by vás zajímat
Odměřit krupici se vyplatí
Jak připravit krupici
Nejlepší krupicová kaše
Kaši pozvolna vaříme na mírném ohni po dobu 10 až 15 minut. Během té doby ji mícháme, jinak se kaše začne připalovat a budou se v ní tvořit hrudky. Hned po odstavení do kaše vmícháme plátek másla a můžeme ji chystat do talířů. Kaše ještě mírně zhoustne.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Komentáře