Bůčkový pikantní guláš s gnocchi

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 3 hod. 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1 kg bůčku (i s kůží)
3 velké cibule
1 bílá paprika
2 červené papriky
1 chilli červená paprička
500 ml černého piva
2 ČL mleté červené papriky
5 PL rajského protlaku
1 PL drceného kmínu
1 ČL sójové omáčky
1 ČL worcesteru
sádlo
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kousky a osolíme.
    Na sádle zpěníme dozlatova cibulku. Přisypeme trošku kmínu a chvilku prosmahneme.

  2. Kousky bůčku vkládáme do hrnce, nejdříve ty, které mají kůži. Vkládáme je kůží dolů, aby pustily tuk. Na ně dáváme kousky bez kůže. Přilijeme cca 100 ml piva a chvilku podusíme.

  3. Po pár minutách vše promícháme, posypeme červenou paprikou a zase necháme dusit. Následně přidáme worcester, sojovou omáčku, nakrájené papriky, protlak, trochu piva. Průběžně doléváme černým pivem, dokud není maso měkké.

  4. Podáváme s gnocchi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 546 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůčkový pikantní guláš s gnocchi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bůčkový guláš a gnoki

Zapomněl/a jsem heslo