Jak připravit perfektní dušené kysané zelí? Chuť vylepší cibule, rozinky nebo jablko a husté musí být akorát na vidličku
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
Plněné brambory s dvěma druhy sýrů a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mikynka 30 min
Hodnocení 102× Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Sýrová lahůdka, která zahřeje a potěší smysly: Mac and cheese voní muškátem a chutná po čedaru s parmezánem