Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 939 kJ / 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,73 g |
Tuky | 9,39 g |
Vláknina | 26,68 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 122,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s medovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QLN9
Moje poznámka
Losos s medovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QLN9
Nejnovější recepty
Tzatziki
Přidáno před 3 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obložené kotlety
kacaba10 před 10 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Bedrunka17 před 41 minutami
Kulajda z cukety
Fitulka před 43 minutami
Nejjednodušší rýžový nákyp
divozenka666 před 1 hodinou
Domácí pečená sekaná z mletého masa
Standby před 2 hodinami
Jahodovo-jogurtový koláč
rybarka007 před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Franta421 před 2 hodinami
Třešňové / višňové kynuté knedlíky
lenisekone před 4 hodinami
Třešňový pohár
lenisekone před 4 hodinami
Bůček na zázvoru pečený s bramborami
evaeff před 4 hodinami
Tématické fráze:
zelenina s medovou omackou,
losos na bylinkovém másle s restovanou zeleninou,
losos s bramborama a zeleninou,
losos brambor a sosik,
losos brambor hrasek celer,
losos smedovou zeleninou,
aby losos zůstal růžový,
příprava lososa aby zůstal růžový,
co je medova salotka,
ryba s medovou zeleninou,
celer s mrkvi k lososu
Suroviny:
losos,
brambory,
cibule šalotka,
celer řapíkatý,
mrkev,
hrášek,
med,
vývar,
máslo,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (5)