uvařil 9. 10. 2016 20:07
dělal jsem to z dvou jablek a vysypal formu strouhankou, prvních jak paní píše 20 minut na 180 a pak jsem to dal na 200C po 25 min.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 10. 2016 20:07
dělal jsem to z dvou jablek a vysypal formu strouhankou, prvních jak paní píše 20 minut na 180 a pak jsem to dal na 200C po 25 min.
jablko, šťáva citronová, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tuk hera, cukr krupice, skořice, vejce
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 21. 5. 2024 11:25
Přidáno 21. 5. 2024 08:31
K Dušičkám patří sladké nadýchané „dušičky“ nebo křehké probuzené duše: Dokonale jemné pečivo báječně chutná s povidly
Vůbec svému zubaři neříkejte, že je jíte! Tyto potraviny jsou nebezpečné pro naše zuby
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?