uvařila 19. 3. 2018 12:01
kniha Aleny Půlpánové „Cukrářská technologie“ 1. vydání z r. 1993
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2018 12:01
kniha Aleny Půlpánové „Cukrářská technologie“ 1. vydání z r. 1993
cukr moučkový, mouka hladká, margarín, vejce, rozinky, ovoce, kypřící prášek, olej, mouka hrubá, poleva
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma
Levné asijské nudle: Stačí jen pár ingrediencí a na stole je pikantní pokrm, který chutná lépe než z asijského bistra