uvařila 9. 2. 2017 12:17
Výborná polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2017 12:17
Výborná polévka
řepa červená, cibule, česnek, protlak rajčatový, vývar zeleninový, olej olivový, balsamico, cukr, sůl, pepř, koření provensálské, bazalka čerstvá, smetana zakysaná
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami
Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame