uvařila 26. 4. 2017 20:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 4. 2017 20:30
jablko, mouka polohrubá, cukr krupice, rozinky, olej, mléko, prášek do pečiva, cukr vanilkový, skořice mletá, koření hřebíček, kakao granko, vejce
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
Café Imperial je třicátou nejlegendárnější restaurací na světě: Vyzkoušeli jsme oslavovanou Pohlreichovu kulajdu