Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Listové saláty sklízejte ráno, aby byly svěží. Uchovávejte je zabalené ve vlhké utěrce v chladničce v přihrádce na zeleninu
Zigulka uvařila 13. 3. 2019 20:00 Pohankový salát s pečenou zeleninou a domácím "balkánem" 0 0 Tvaroh na sýr Okomentovat
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?
Srdce na smetaně: Lahodné maso ve smetanové omáčce potřebuje delší dobu na přípravu a přidání smetany ve správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr