Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
danielle72 uvařila 27. 6. 2014 07:44 Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty 0 0 Okomentovat
Bezmasá jídla Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty danielle72 20 min
Strouhaná buchta podle Laďky Něrgešové: Zaručuji vám, že se po ní zapráší a zvládne ji každý, říká moderátorka
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami