Upekli jsme svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové: Perfektní křehké těsto a voňavou náplň už budete připravovat vždy
Lahodné pařížské kostky: Zákusek jako z cukrárny připravíte snadno a rychle, pařížskou šlehačku uvařte den předem
Květákový mozeček podle Jaroslava Sapíka: Květák uvařte v oslazené vodě a vejce vmíchávejte postupně, radí šéfkuchař
terezicka1 uvařila 16. 3. 2018 21:41 Vepřová roláda plněná špenátem, pečená na ochucených bramborách 0 0 Okomentovat
9 foto Samoobslužné bary v Česku: V potoce se chladí pivo i limča, na návsi funguje perníkomat a u řeky napajedlo
Kuřecí supreme: Prsa s kůží a částí kosti jsou podle názvu to nejlepší z kuřete. Luxusní šťavnatý steak je toho důkazem
4 foto Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky