Pangasius na víně se zeleninou a bazalkou

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Ryby 8 názorů

Suroviny

500 g pangasia
1 oranžová paprika
2 rajčata
3 jarní cibulky
150 ml bílého suchého vína
čerstvá bazalka
olivový olej
1 lžíce másla
sůl
pepř
citron
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit.

  2. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme zbytkem vína a dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme nakrájená rajčata a bazalku. Nakonec zjemníme šťávu máslem.

Poznámka

Zdroj-internet.

Já jsem si to samozřejmě dělala jen z jednoho kusu pangasia a podle toho jsem přiměřeně přidala ostatní suroviny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangasius na víně se zeleninou a bazalkou

Tématické fráze: ryba se zeleninou pangasius se zeleninou recepty pangasius pangasius na cervenem vine pangacius na vine pangasius, vino, recept víno ryby recept bazalka pangacius ryba se zeleninou na červeném víně víno k pangasisu pangasius recepty so zeleninou pangasius na bazalce pangasius v červeném víně pangasius přírodní se zeleninou pangacius na vine recept pangas na víně pangasuius na vine recept přírodní pangasius se zeleninou recept ryba bazalka filety se zeleninou

Zapomněl/a jsem heslo