uvařil 9. 7. 2012 10:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 7. 2012 10:03
panenka vepřová, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, paprika čerstvá červená, čubrica, česnek, olej, brambory, sůl, kmín celý, máslo, smetana, jogurt bílý, smetana kysaná, česnek, estragon, libeček, bazalka čerstvá, tymián, koření oregáno, sůl, pepř bílý, okurka salátová, ocet, cukr, sůl, pepř
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
Pečeme s Ivou: Neskutečně nadýchané a jemné trojhránky jsou plné slunečnicových semínek
Vepřové maso pro malé děti do 1 roku: Pro batole je nejlepší vepřová panenka, kotleta nebo kýta. Jak maso správně připravit?