uvařila 26. 9. 2015 13:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 9. 2015 13:52
dýně, jablko, citron, cukr krupice, cukr vanilkový, gelfix, rum, tresť meruňková, kyselina citronová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Pečeme bez vážení... mramorovou bábovku, vláčnou roládu i citronové řezy
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete