uvařila 4. 12. 2012 19:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 12. 2012 19:29
dýně, cibule, olej, pepř bílý mletý, sůl, řepa červená, slanina uzená, koření provensálské, sůl, brambory, sůl
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc
Holka u plotny radí: Farářská polévka s vaječnými nočky voní čerstvou zeleninou a kmínem a chutná fantasticky
Na hostině u egyptských faraonů: Podávali se pečení voli, husy nebo holubi s chlebem a hosty občas zmohl alkohol