uvařil 27. 1. 2024 05:48
Kuře s konfitovanými bramborami a glazovanou mrkví
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 1. 2024 05:48
Kuře s konfitovanými bramborami a glazovanou mrkví
brambory, olej řepkový, mrkev, cukr hnědý, řízky kuřecí, víno bílé suché, sůl, pepř mletý, olej olivový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...