Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Jakub Novak uvařil 22. 7. 2012 00:34 Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem 0 0 Okomentovat
Houby Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem Jakub Novak 25 min
5 foto Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí