uvařila 12. 7. 2014 21:22
Před koncem vaření přidáme česnek,dochutíme a podáváme např.s těstovinama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 7. 2014 21:22
Před koncem vaření přidáme česnek,dochutíme a podáváme např.s těstovinama
hovězí zadní, slanina gazdovská, kýta vepřová, žampióny, vývar masový, cibule, olej, kmín celý, paprika sušená sladká, česnek, petrželka zelená, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Retro vaření s Kristinou: Víno jako delikátní koření při vaření. Fantasticky ochutí omáčky, rizoto i guláš
Krokodýlí maso, koprová omáčka i čokoláda: Neuvěříte, jaké šílenosti dávají lidé na pizzu!
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu