Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 7. 2014 20:21

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 481 kJ / 2 027 kcal
Bílkoviny162,94 g
Tuky107,76 g
Vláknina46,51 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,60 g
Sacharidy90,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro neznalé a začátečníky uvádím dodatečně odkaz na odborně vysvětlený výklad slova záklechtkahttp://www.celostnimedicina.cz/tradicni-recepty-be...

http://my.proit.cz/milada/recepty/polevkyz.html

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 7. 2014 18:02

Waltr:Děkuji za dotaz.Netušila jsem,že název záklechtka je pro Vás,dlouholetého kuchaře neznámým pojmem:-)
Ale specialně pro Vás to uvedu ještě zvlášť v poznámce pod receptem:yes:http://www.celostnimedicina.cz/tradicni-recepty-be...
http://my.proit.cz/milada/recepty/polevkyz.html

magdalenka:Magduš,tak to dopadá,když někdo jen na půl oka prolítne recept.Ale zase,zlobit se nemůžu,od toho jsou komentáře;-)Jen mě udivilo,že se ptá člověk,který vaří delší dobu a ne začátečník:-D

magdalenka magdalenka

22. 7. 2014 07:22

Waltr:v surovinách si prečítaj posledný riadok...

Waltr

22. 7. 2014 07:08

Vařím mnoho let, ale nikdy jsem nepřidával "záklechtku", takže nevím co přidat.

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 7. 2014 18:48

Dana61:Danuško děkuji:-KDani,kdybych doma neměla 5 papiňáku,tak bych o tom pomalém hrnci také uvažovala:-)

Dana61

16. 7. 2014 07:24

cítím tu vůni:yes::-D dělala jsem velmi podobně v sobotu v pomalém hrnci a rodinka byla velmi spokojená;-) takže vím, že je to dobrota, která nezklame:yes: k obědu byly kynuté jahodové knedlíky, tak jsem udělala masovou večeři, aby netrpěly nedostatkem;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2014 21:08

HankaR.:Děkuji za zájem:-K
Dobrá volba pro pomalení;-):yes:Kdybych neměla zakoupených tolik papiňáků,asi bych se také na ten pomalý hrnec nechala zviklat;-):-)

HankaR. HankaR.

13. 7. 2014 20:34

Recept mě zaujal. Já ho zkusím v pomalém hrnci :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2014 20:28

hanes24:suslajda::-KDěkuji oběma:-)

suslajda suslajda

13. 7. 2014 18:08

Co říct nemám slov paráda:yes::yes:

hanes24 hanes24

13. 7. 2014 06:33

To je rychta:yes::yes::yes::-)):-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 7. 2014 22:28

Navir::-DIvuš,díky:-KDoufám,že bude chutnat,pokud uděláš;-)

Navir Navir

12. 7. 2014 20:26

Určitě udělám, moje chuťové buňky mají nejvyšší pohotovost :-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hovězí kostky v papiňáku hovězí kostky hovězí na žampionech v papiňáku hovězí nudličky na žampionech hovězí kostky recepty přírodní hovězí kostky hovezi nudlicky papinak hovězí uzeniny recept hovězí kostky uzený v papiňáku hovězí nudličky v papiňáku hovězí kostky papinaku hovězí maso v papiňáku jak dlouho se dusi hovezi uzeny vpapenaku hovezi v papiňáku jak dlouho se dusí hovězí v papiňáku videorecepty na hovězí na houbách v papináku jak dlouho se dusi hovezi maso v papinaku přírodní hovězí v papináku

Suroviny: hovězí zadní, slanina gazdovská, kýta vepřová, žampióny, vývar masový, cibule, olej, kmín celý, paprika sušená sladká, česnek, petrželka zelená, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kVgX