Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
petram uvařila 7. 8. 2014 05:07 Italské kaštanové sušenky (biscotti) bez lepku, mléka a vajec 0 0 Okomentovat
12 nejlepších masopustních dobrot: Bez těchto koláčků, nadýchaných koblih i šťavnatých jitrnic se letos neobejdete!
Jídelní rozmary slavných: Pirát Johnny Depp snídá vejce, miluje smažená jídla a tohle trhané vepřové maso v tortille
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 15 min