Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý
Kuřecí závitky na cibuli, loupaných rajčatech a rajčatové šťávě z PH Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 140 min