Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Deko - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40,00 g
Sůl100,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Papriky plněné zelím Videorecept

Papriky plněné zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Papriky plněné zelím jsou výbornou pochoutkou ke grilovaným masům nebo zabijačkovým specialitám. Pokud máte možnost, naložte si v sezóně levnějších paprik alespoň pár…

JanaDorazinova

140 min

Zelný salát do zásoby Videorecept

Zelný salát do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Výborný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžete na tomto salátu pochutnat i doma podle…

Merylas

30 min

Křenové zelí Videorecept

Křenové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte rádi čalamády? Tuhle vyrobíte z několika málo surovin - nakrouhaného hlávkového zelí, nakrájené cibule a nastrouhaného křenu. Menší část můžete sníst hned a zbytek…

Severinka

60 min

Moji utopenci

Moji utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tenhle pokrm je tak trochu ''svéráz", pro svou chuť je milovaný i nenáviděný. Pokud patříte do první zmíněné kategorie a nedokážete si ho odříct s pěkně vychlazeným…

Zdenka +++

60 min

"Znojemský" nálev na okurky Videorecept

"Znojemský" nálev na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Znojemské okurky - okurky sterilované ve sladkokyselém nálevu - jsou výborné k masu, zapečeným těstovinám, nebo například na chuťovky. Připravte je podle tohoto receptu…

scofiq

60 min

Sladkokyselý sterilovaný květák

Sladkokyselý sterilovaný květák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Urodilo se vám hodně květáku? Zkuste připravit sterilovaný květák. Je to jednoduché, očistěný květák zalijete připraveným nálevem a sterilujete. V zimě jej můžete použít…

1974andrea

55 min

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky Videorecept

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Recept na tuto směs křupavé sterilované sladkokyselé zeleniny pochází z Maďarska, ale velmi rychle zdomácněl i u nás. Základem je zelí, cibule, paprika a mrkev, to vše…

savlinka

90 min

Pomazánka na ďábelské toasty

Pomazánka na ďábelské toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Milovníci pikantního jistě mají rádi hojně očesnekované topinky, namazané směsí s mletým masem, zvanou ďábelské tousty. Směs však nemusíte kupovat, připravit ji můžete v…

Iness

80 min

Okurkový salát (bez zavařování)

Okurkový salát (bez zavařování)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Okurkový salát bez zavařování je rychlým a osvěžujícím pokrmem, který v sobě nese lehkost a svěžest letních dní. Jemně nakrájené okurky, dochucené jednoduchým nálevem z…

cathleen

20 min

Čalamáda

Čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na chutnou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo jako…

eva hubova

60 min

Masová pomazánka

Masová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pokud potřebujete uchovat větší množství masa, můžete si ho zavařit na pozdější spotřebu do menších sklenic. Tato pomazánka je pak vždy po ruce, využijete jí při…

mia2404

240 min

Utopenci z Bystřice

Utopenci z Bystřice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Špekáčky nařízneme podélně a oloupeme. Oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Zelí scedíme a propláchneme,pokud se rozhodneme jej…

ella1

60 min

Ďábelská pomazánka na topinky 1

Ďábelská pomazánka na topinky 1

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pomazánku, kterou si připravíme v létě z čerstvé zeleniny a masa, můžeme uchovat zavařenou ve spíži pro další použití. Je pikantní, hodí se na topinky, chuťovky, nebo…

lopusek

110 min

Zavařené václavky

Zavařené václavky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nebojte se pařezovitých hub a vyzkoušejte václavky. Tyhle nejedlé houby se po tepelné úpravě stávají jedlými a jsou opravdovou pochoutkou. Na sušení se příliš nehodí,…

tejaja

40 min

Nakládané zelí - bez sterilování

Nakládané zelí - bez sterilování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud máte rádi sterilované bílé zelí, ale nemáte v oblibě zavařování, máme pro vás jednoduchý recept na zelí bez sterilování. Hodí se jíst jen tak nebo jako příloha k…

Vera.a

20 min

Utopené karbanátky

Utopené karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z masa a ostatních přísad uděláne karbanátky. Usmažíme je a necháme vychladnout. Mezitím svaříme vodu s octem, přidáme Deko a čili papričky (počet dle chuti) a…

Dooga

30 min

Čalamáda ze zelí a paprik

Čalamáda ze zelí a paprik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud už nevíte co připravit z přebytků zeleniny ze zahrádky, pak připravte jednoduchou čalamádu ze zelí a paprik, která je hotová během chvíle a bude se hodit v zimním…

MiskaM

45 min

Křupavé okurky bez zavařování

Křupavé okurky bez zavařování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na zavařování okurek existuje spousta receptů, většina je však pracná. Tento způsob zavařování je na čas méně náročný a hlavně není potřeba zavařovací hrnec, který v…

Danca

60 min

Zelný salát nejen s paprikou

Zelný salát nejen s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky (bez košťálu) a dáme do větší mísy. K zelí přidáme na nudličky pokrájenou, očištěnou papriku. Další zeleninu přidáváme dle chuti…

Žižkovští utopenci

Žižkovští utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Špekáčky z jedné strany do 2/3 podélně nařízneme, potřeme uvnitř hořčicí a vložíme podélný plátek okurky. Na druhé straně uděláme několik malých řezů a vložíme do nich…

Nálev na okurky

Nálev na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Do hrnce dáme vodu, ocet, cukr, sůl a koření. Přivedeme k varu. Když se směs začíná vařit přidáme deko a povaříme dalších 5 minut.

1 2 3 4