uvařila 25. 1. 2017 16:58
Hotové potažené věnečky (vlevo dobrý fondán, vpravo už tuhnul)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Hotové potažené věnečky (vlevo dobrý fondán, vpravo už tuhnul)
voda, olej rostlinný, sůl, mouka hladká, vejce, pudinkový prášek, rum, máslo, krém, smetana ke šlehání, cukr krupice, smetana ke šlehání, poleva,
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Prostřeno z Chorvatska: Dnes bude vařit „jadranská snoubenka“ Blanka Čechová. Tohle je její pljeskavica
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach
Americký salát ambrosia sice není žádná dietka, ale je plný ovoce a roli dezertu zastane dokonale