uvařila 26. 11. 2013 16:17
Kefírová bábovka s vůní skořice a medu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2013 16:17
Kefírová bábovka s vůní skořice a medu
kefír, vejce, cukr krupice, olej, med, mouka hladká, soda jedlá, prášek do pečiva, skořice, ořechy, kůra citronová, mouka hrubá
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Peče celá země: Jak na správné temperování čokolády, aby se vám pralinky nerozpustily v ruce
Vybíráte lednici? Ty moderní pohlídají trvanlivost jídla a ještě vám poradí, co je potřeba nakoupit