uvařila 2. 6. 2012 18:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2012 18:32
mouka polohrubá, cukr, sůl, vejce, žloutek, tuk hera, kůra citronová, olej, droždí, mléko, tvaroh, žloutek, cukr, cukr vanilkový, ovoce, máslo, cukr, mouka hrubá, máslo
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku