uvařila 18. 9. 2010 12:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2010 12:52
brambory, česnek, cibule šalotka, chilli paprika sušená, šťáva citronová, koření oregáno sušené, tymián sušený, kardamom, pepř celý, anýz, olej olivový extra virgin, sůl mořská
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Kolik třešní, tolik višní: Čím se liší červené letní plody a kdy na ně vyrazit?