uvařil 28. 4. 2013 13:54
Krkovice na sušených houbách
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 4. 2013 13:54
Krkovice na sušených houbách
krkovice vepřová, sůl, pepř, mouka hladká, olej, cibule, česnek, houby sušené, voda, omáčka worcesterová, máslo, kmín drcený, koření nové koření, bobkový list
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Nejslavnější steakové omáčky světa: Ochutnejte pepřovou klasiku i argentinskou chimichurri
Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská