uvařil 6. 11. 2016 20:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 11. 2016 20:06
bůček vepřový, žebro hovězí, žebra uzená, cibule, sůl, pepř mletý, kmín celý, sádlo, pivo světlé, česnek, jalovec, bobkový list
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Voňavá sýrová pomazánka s pivem: Slavnou německou obatzdu si vychutnáte nejen během Octoberfestu
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Vynikající škvarková pomazánka třikrát jinak: Její chuť vylepší vařená vajíčka, pikantní křen, ale překvapivě i brambory