Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Jalovec

Nutriční hodnoty

Energie1 155 kJ / 276 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené2,40 g
–– mononenasycené1,60 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pečené vepřové koleno Videorecept

Pečené vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně…

Herra

120 min

Guláš z jeleního masa Videorecept

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pořádným guláškem potěšíte hlavně muže, ale věřím, že ani ženy neodmítnou talíř s pořádnou porcí masa a božskou vůní po vínu, bylinkách a divokém koření. Jako přílohu…

suslajda

200 min

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…

maris

170 min

Kuře à la bažant

Kuře à la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Voňavý recept na kuřecí maso na divoko. Vše v jednom pekáči. Stejným způsobem připravujeme doma i maso bažantí nebo kachní. Ale kuře je jednoduchá a rychlá jistota.…

1974andrea

80 min

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Guláš ze srnčí kýty Videorecept

Guláš ze srnčí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…

Gabina_I

130 min

Guláš z divočáka

Guláš z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a…

Sarunka

70 min

Hořčicová omáčka

Hořčicová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V našich končinách jsou omáčky velmi oblíbeným pokrmem všedních i svátečních dnů. V tomto receptu najdete jednoduchý návod na přípravu lehce pikantní hořčicové omáčky s…

1974andrea

45 min

Svíčková omáčka z trouby

Svíčková omáčka z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Osvědčená česká klasika - výborná svíčková. I když jí v každé rodině připravují jinak, výsledkem je vždy výborná omáčka připravená podle chuti té které rodinky, doplněná…

Loulalo

210 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

105 min

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…

Scathy

180 min

Daňčí maso na kořenové zelenině

Daňčí maso na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…

mari1912

90 min

Jehněčí kýta na česneku

Jehněčí kýta na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jehněčí maso je maso pro gurmány. Je jemné a má svou specifickou vůni. Skvěle se k němu hodí rozmarýn, nebo také jalovec a nové koření. Pečení si zabere čas, ale odměnou…

misza

210 min

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…

terezicka1

100 min

Srnčí krk na česneku

Srnčí krk na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…

suslajda

140 min

Jelení steak

Jelení steak

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte rádi zvěřinu? Tento recept je právě pro vás. Lahodné, šťavnaté a křehké maso s výbornou smetanovou omáčkou vonící po houbách a másle potěší při nedělním obědě…

1974andrea

50 min

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso…

spagetka

25 min

Pečené vepřové nožičky

Pečené vepřové nožičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chcete ochutnat vepřové nožičky? Vyzkoušejte tento recept. Nožičky nejprve uvařte, poté je potřete kořením rozmíchaným v oleji, v pekáčku podlijte pivem a upečte.…

mika59

140 min

Kančí guláš po staročesku

Kančí guláš po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…

Dooga

80 min

1 2 3 18

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více