Skladujete cukroví v plechových krabicích? Pozor, ne všechny se na to hodí! Ty správné poznáte podle malého znaku
Naučte se připravovat ryby jako profesionál: Šéfkuchař Marek Raditsch poradí, jak vytvořit dokonalé rybí menu
Fejkinc uvařil 11. 5. 2015 11:08 Vanilková panna cotta s jahodovo-medovým tataráčkem, ovocným coulis a prachem z pomerančů 0 0 Okomentovat
Moučníky Vanilková panna cotta s jahodovo-medovým tataráčkem, ovocným coulis a prachem z pomerančů Fejkinc 60 min
Popcorn s ořechy a rozinkami: Pikantní chuť vydatné svačinky zaručí kombinace zázvoru, pepře a javorového sirupu
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat