uvařila 4. 11. 2010 12:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 11. 2010 12:23
mouka hladká, med, cukr moučkový, máslo, žloutek, koření do perníku, soda jedlá, mléko, kakao, vejce, cukr moučkový, bílek, šťáva citronová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Myslivecké knoflíky: Originální křehké cukroví se rozplývá na jazyku, oříšky do sněhové vrstvy je lepší speciálně upravit
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Jamaican ginger cake: Pikantní verze perníku má výraznou chuť a vůni po zázvoru a vláčnost mu dodává jedna důležitá ingredience