uvařil 8. 5. 2015 10:10
kakaové pokapané javorovým syrupem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 5. 2015 10:10
kakaové pokapané javorovým syrupem
mouka hladká, cukr moučkový, olej, vejce, kypřící prášek do pečiva, smetana kysaná, cukr vanilinový, čokoláda, oříšky, lentilky, brusinky
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?