Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
BastMetztli uvařila 13. 5. 2017 17:09 Mrkvovo-cizrnová polévka s kari a čerstvým zázvorem 0 0 Okomentovat
25 foto Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
9 foto Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda