uvařila 21. 7. 2021 17:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 7. 2021 17:55
mléko, smetana ke šlehání, kopr, sůl, cukr, šťáva citronová, mouka hladká, máslo, žloutek, vejce
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
10 nejlepších moučníků z kynutého těsta: Recepty na buchty „Honzovky“, smažené koblihy i koláčky s drobenkou
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého