uvařila 27. 11. 2010 21:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 11. 2010 21:45
med, máslo, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, vejce, koření do perníku
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
Přezrálé ovoce lze stále skvěle zužitkovat: Z jahod či pomerančů vyrobíte skvělou zmrzlinu, z banánů osvěžující lízátka
Připravte si hermelín v různých podobách: V nevšední pomazánce se zelím, zapečený s bramborami nebo plněný chutná božsky