uvařil 6. 3. 2014 10:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 3. 2014 10:09
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, sůl, cukr vanilkový, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kakao hořké, olej, sůl, kompot jahodový, smetana ke šlehání, pudink vanilkový bez vaření, smetana zakysaná, ztužovač šlehačky, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr, hmota potahovací
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku
Plněné papriky v rajské omáčce: Typickou sladkokyselou chuť zajistí cukr a citronová šťáva, vůni kombinace koření
Plesnivé brambory aneb Zapečená delikatesa s nivou a smetanou chutná fantasticky, navzdory svému názvu