Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
mika59 uvařila 7. 2. 2020 14:34 Opékané brambory s máslovým pórkem a ztraceným vejcem 0 0 Okomentovat
Francouzský král Ludvík XIII. zahradničil, pěstoval zeleninu a už v 10 letech dokázal uvařit mléčnou polévku
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“