uvařil 17. 5. 2024 23:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 5. 2024 23:12
maso hovězí, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, tymián, sůl, voda, rajče, protlak rajčatový, máslo, cibule, mouka hladká, cukr, skořice mletá
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar