uvařil 11. 5. 2012 08:01
Takto vypadá hotová mňamka na velkém plechu...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 5. 2012 08:01
Takto vypadá hotová mňamka na velkém plechu...
mléko, vejce, mouka polohrubá, rajče, paprika, buřt, cibule, koření pizza
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Domácí kečup: Zkuste jej udělat s medem, chilli omáčkou nebo z pečených rajčat