uvařila 12. 8. 2016 16:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2016 16:47
vejce, cukr písek, cukr vanilkový, kakao, zavařenina, mouka hladká, mléko, máslo, prášek do pečiva, soda jedlá, máslo, tuk hera, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, mouka polohrubá, poleva čokoládová tmavá, čokoládové kaštany
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu
Hrníčkové knedlíky můžete mít připravené do pěti minut: Chutnají báječně a uvařit je dokáže i kuchařský amatér
Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář