uvařila 10. 12. 2011 16:26
Polévka z čerstvého zelíčka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2011 16:26
Polévka z čerstvého zelíčka
zelí hlávkové, brambory, cibule, rýže, vejce, protlak rajčatový, smetana, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, vývar zeleninový, vývar hovězí, cukr, šťáva citronová, mouka hladká, sůl, klobása, česnek, petrželka
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní
Národní kolo kuchařské „olympiády“ Bocuse d'Or má svého vítěze. V bouřící „hokejové“ atmosféře vyhrál Dominik Unčovský
Příprava čajů z léčivých rostlin