Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Marie Svarcova uvařila 4. 6. 2024 06:00 Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem 0 0 Okomentovat
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování