uvařila 20. 1. 2012 19:16
přidáme okořeněné maso,trošku ho do směsi vtiskneme,nepodléváme,přiklopíme víkem a v troubě pečeme 30minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 19:16
přidáme okořeněné maso,trošku ho do směsi vtiskneme,nepodléváme,přiklopíme víkem a v troubě pečeme 30minut
stehno kuřecí, slanina gazdovská, česnek, cibule, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, brambory, máslo, cibule, olej
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Hubnutí na cestách: Jak se dietně najíst ve fastfoodu a nepřibrat? Tyhle tipy zaženou hlad!
Moučníky jako od babičky: 10 osvědčených tipů a triků pro dokonalé pečení