Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:23 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni