Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:23 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 12. 7. 2013 08:22 "Celozrnné špenátové koláčky s ricottou" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Některé české věrnostní karty a aplikace platí i v Chorvatsku a dalších zemích. Akce a slevy supermarketů tak využijete i na dovolené