Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami

Jurgen.k Kuchař: Jurgen.k

Doba přípravy: 1 h. 2 porce Ryby 13 názorů

Suroviny

500 g Pangasia
sůl
pepř
fazolky
olej
Omáčka:
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
250 ml vývaru
150 ml bílého vína
pomerančová šťáva ze 2 pomerančů
citronová šťáva z 1 citronu
sůl
cukr
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdřív si uděláme omáčku, ta je asi nejpomalejší na přípravu. Z másla a mouky připravíme jíšku, zředíme ji vývarem a vínem a povaříme. Přilijeme šťávu z citronu a pomerančů, nastrouhanou kůru z citronu, omáčku osolíme a podle chuti přisladíme a necháme při malé teplotě nahřívat.

  2. Zatím si necháme vařit vodu, do které dáme fazolky na 10 min. Mezi tím si na pánvi rozehřejeme olej a osolený a opepřeného panagasiuse o restujeme z obou stran.

  3. A už jen dáme na talíř fazolky, zalijeme omáčku a navrch dáme pangasiuse, příloha je už na každém.....

Poznámka

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami

Tématické fráze: pomerančová omáčka omáčka se zelenými fazolkami pomerančová omáčka recept pomerančová omáčka k rybě pomerančový omáčka losos s fazolkami pomerančová omáčka na lososa omáčka se zelenýma fazolkama pangasius s pomerančovou pomerančová omáčka s chilli ryba se zelenýma fazolkama jak se dela pomerancova omacka pomerančová omáčka k rybám losos na pomerancove omacce omacka z pomerancu pomerančová omáčka na rybu omáčka se zelenou fazolí omáčka k pangasius pomerančová omáčka losos v pomerančové omáčce