uvařil 1. 2. 2012 13:44
Navršíme pokrájenou mozzarelu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 2. 2012 13:44
Navršíme pokrájenou mozzarelu
uvařil 1. 2. 2012 13:43
Přidáme rajský protlak
uvařil 1. 2. 2012 13:43
Připravíme si směs
uvařil 1. 2. 2012 13:43
Mozzarela se krásně roztéká
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy