Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Umíte správně mrazit vlašské ořechy? Rozhodující je dobré vysušení a rozdělení do porcí, pak vydrží klidně rok
jarka skrobakova uvařila 31. 8. 2013 17:31 Zeleninová omáčka na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 31. 8. 2013 17:30 Zeleninová omáčka na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 31. 8. 2013 17:29 Zeleninová omáčka na těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
33 foto Navštívili jsme Malou pekárnu Nadi Pohlreichové: Na místní poctivé buchty Honzovky, větrníky i věnečky se stojí fronty
7 foto Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu