uvařila 26. 4. 2017 14:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 4. 2017 14:44
mouka hladká, vejce, majonéza, cukr vanilkový, cukr, mléko, kypřící prášek, rum, sůl, olej
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Domácí kečup: Zkuste jej udělat s medem, chilli omáčkou nebo z pečených rajčat