uvařila 24. 5. 2016 16:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 5. 2016 16:42
těsto listové, kečup sladký, šunka, sýr plátkový, koření oregáno, vejce, mouka hladká,
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Jak na výborné šišky z bramborového těsta? Brambory na těsto uvaříme den dopředu a pak pracujeme svižně
Místo husy jenom játra. Umíte je správně připravit? A víte, čím se liší slavná foie gras?
Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách